HomeFeaturedFocusModel unicat de iPhone X incrustat cu diamante si rubine de la...

Model unicat de iPhone X incrustat cu diamante si rubine de la Caviar

Se pare că rușii de la Caviar nu se pot opri din activitățile lor care presupun un tunning extern al diferitelor dispozitive mobile (asta ca să vorbesc frumos) și duc tot mai departe limitele la care se poate ajunge. După ce am văzut un iPhone X Tesla, cu un mini-panou solar integrat pe partea din spate, produs de aceeași oameni de la Caviar, sau un iPhone X cu bucăți de meteorit în compoziția sa, realizat de aceeași echipă, acum avem parte de o operă de artă mult mai exclusivistă.

Este vorba despre un iPhone X încrustat cu pietre prețioase. Un singur exemplar, la realizarea căruia s-au folosit 344 diamante și 14 rubine, cu părțile metalice realizate din aur, care pe lângă toate aceste pietre prețioase mai are și o emblemă reprezentând Federația Rusă și care se numește destul de pompos iPhone X Imperial Crown. Și care are un preț de 34.200 de euro.

O adevărată țigănie care duce snobismul și opulența la rang de artă și care ne arată că, din păcate, există oricând clientelă pentru asemenea obiecte. Nu vreau să diger teoria cu investiția, cu faptul că acestea sunt de fapt obiecte de colecție, a căror valoare crește în timp. Chiar nu pot să accept așa ceva. Dacă prin absurd ar fi fost vorba de așa ceva, în condițiile în care s-a realizat un singur exemplar, un unicat (cu memorie internă de 64 GB, asta ca să dăm și detalii tehnice), de ce nu a fost vândut în cadrul unei licitații? Ar fi avut mai mult sens și ar fi fost un proces mai transparent de vânzare, care probabil ar fi adus mai multe câștiguri companiei. Așa însă, este vorba doar despre un client care a vrut să iasă cât mai mult în evidență și, din păcate, nu prin bun gust.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep