HomeFeaturedFocusCaviar pregateste o colectie de iPhone 13 cu autografe celebre

Caviar pregateste o colectie de iPhone 13 cu autografe celebre

Caviar

Nici nu mai contează foarte mult ce personaje au fost alese pentru primele apariții din această colecție de la Caviar, una exclusivistă, ca de obicei. Bine, pentru consumatorii din țara natală a celor de la Caviar, orice iPhone începe să fie exclusivist. Și la cum se aude că se vând ultimele unități disponibile pe acolo, cu niște prețuri supraevaluate, de vreo trei ori mai mari, s-ar putea ca atunci când acestea se termină, doritorii să treacă la cele produse de Caviar.

Desigur, cum menționa cineva în secțiunea de comentarii de la materialul din link-ul sursă, o parte dintre potențialii clienți pentru asemenea produse au momentan probleme cu lichiditățile.

Tot din comentarii am desprins și cea mai inspirată descriere a personajelor care au fost alese pentru această primă tranșă. Un preot nebun cu impresii de tămăduitor cu puteri magice, doi oameni cu un PR bun și cu suficienți bani pentru a susține acel PR, un lider militar care se credea împărat roman și… Michael Jackson.

Lăsând gluma la o parte, vorbim de Rasputin (căruia i s-a dedicat și un iPad Pro care are un întreg citat pe spate și arată ca o plăcuță comemorativă pusă pe vechile clădiri, de doar 90.000 de dolari), Elon Musk, Steve Jobs, Napoleon și… Michael Jackson.

Evident că nu au fost uitate placările cu aur și diverse alte materiale prețioase și exclusiviste, care fac aceste obiecte să fie de-a dreptul urâte. Cel puțin în opinia mea.

Va fi produsă doar câte o unitate pentru fiecare personaj/semnătură. Așadar se vor da destul de repede. Cele mai ieftine costă 25.000 dolari.

via Caviar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep