HomeFeaturedFocusNokia 2 ajunge oficial si in Romania, in oferta operatorilor si pe...

Nokia 2 ajunge oficial si in Romania, in oferta operatorilor si pe piata libera

nokia_2_image_render_evleaks_1505452466936

HMD Global a anunțat că modelul Nokia 2 cu Android e disponibil și în România, cu un preț de 519 LEI. Caracteristica principală este autonomia, obținută pe o platformă Qualcomm MSM8909v2 Snapdragon 212, cu CPU Quad-Core Cortex A7 la 1.3 GHz și GPU Adreno 304. Ecranul este de 5 inci (720 x 1280 pixeli și 294 ppi), are 1 GB RAM și 8 GB pentru stocare plus o cameră de 8 MP – dar cel mai important, așa cum am amintit deja, este bateria de 4100 mAh.

Smartphone-urile Nokia vin cu Android pur, securizat şi actualizat și dispun de caracteristici importante precum Google Assistant, fără bloatware preinstalat, cu promisiunea unui update rapid la Android Oreo.

Rossen Petcov, Country Manager, România & Balcani: “Am creat un smartphone în care oamenii pot avea încredere fără a mai raţionaliza durata de viaţă a bateriei atunci când nu folosesc terminalul, astfel încât acesta să dureze o zi întreagă. Fiecare element component al terminalului – de la ecran la baterie, de la chipset la designul sistemului – a fost construit ca să extragă cât mai puţină energie de la bateria dispozitivului, astfel încât fanii să se bucure de un telefon cu durată mare de funcţionare.”

Nokia 2 va fi disponibil la operatori – Orange, Vodafone și Telekom- precum și în retail și online, pe variantele single SIM și dual SIM, inițial în culorile Pewter Black și Pewter White, ulterior și în varianta Copper Black.

Prețul recomandat pentru Nokia 2 este de 519 LEI.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep