HomeFeaturedFocusHuawei Honor 6A Pro debuteaza oficial in Europa

Huawei Honor 6A Pro debuteaza oficial in Europa

Este vorba despre același telefon ca Honor 6A (denumire folosită pentru piața din China) sau Honor Holly 4 (numele folosit pe piața din India). Aceeași configurație, același design, un telefon practic identic. Însă acum avem o disponibilitate oficială pentru Europa (telefonul este deja pus în vânzare în Italia, unde apare chiar și în ofertele operatorilor) și se zvonește că se va extinde și pe alte piețe europene cât de curând. Prețul său de vânzare la liber este de 150 euro, destul de cinstit, preț care îl plasează pe un segment de mid-range destul de aglomerat inclusiv de alte terminale Huawei. Să vedem dacă acest lucru îi va dăuna sau nu lui Honor 6A Pro.

Pentru cei 150 de euro utilizatorul primește un smartphone construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 430, cu procesor octa-core de 1,5 GHz și al unui display de 5 inchi și rezoluție HD (720 x 1280 pixeli). O memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale, un Android 7.0 Nougat, o construcție cu spatele metalic și un acumulator cu o capacitate de 3020 mAh, cam acestea sunt detaliile care merită evidențiate. Plus, eventual, abilitățile dual-SIM (de tip hibrid).

Așa cum spuneam, deși este binevenit în Europa, merge într-o zonă destul de aglomerată chiar și de către Huawei (veși spre exemplu Huawei P9 Lite 2017). Sunt curios dacă va avea șanse de succes în aceste condiții.

via Honor Italy

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep