HomeMobileAndroidO functie faina, noua, vine in Google Search si Maps: posibilitatea de...

O functie faina, noua, vine in Google Search si Maps: posibilitatea de a vedea timpii de asteptare la anumite restaurante

waiting_times

O funcție faină vine în curând pe Google Maps și în Google Search, ca să ajute clienții să vadă care sunt timpii medii de așteptare la anumite restaurante. Pe lângă orar, datele despre momentele în care e cel mai ok să mergi la numite restaurante și review-uri, acum turiștii (și nu numai) se vor bucura de o nouă facilitate: cea în care sunt afișate informații despre timpii medii de așteptare pentru cei ce nu au rezervare.

Wait_Times_v3_Composite_1_zDAC0G5

Cine a folosit sau folosește Google Maps pentru a afla recomandări despre restaurante sigur va aprecia noul serviciu. Eu știu sigur că da, pentru că folosesc în mod constant Google Maps și recomandările, de fiecare dată au fost la obiect.

De fapt, ceea ce a făcut Google a fost să preia informațiile de locație de la utilizatori și să poată face estimări legate de timpul petrecut de aceștia în restaurante. Pentru început nu sunt multe date colectate, dar odată pornit serviciul acest lucru se va îmbunătăți cu siguranță.

Screenshot_20171112-214400Screenshot_20171112-214340

Noua funcție Wait Time apare în Google Maps și Search și arată timpii medii de așteptare și cam cât stau clienții în restaurant. Opțiunea apare dacă selecțați un anumit restaurant în Google Maps (deocamdată doar în varianta de mobil) și apoi clic pe una din orele în care restaurantul e ocupat. Automat apare și opțiunea Wait Time.

Opțiunea funcționează similar cu estimările legate de timpii petrecuți în trafic și ce e cel mai fain, e deja disponibilă și pentru restaurantele din România.

Folosiți-o că merită!

via Google

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep