HomeFeaturedFocusOnePlus 5T trece prin GFXBench, apare si un hands-on destul de complet

OnePlus 5T trece prin GFXBench, apare si un hands-on destul de complet

Evident, materialul video este unul care a încălcat un embargo și a fost retras destul de repede, însă cei de la Daily Motion au fost pe fază și au reușit să pună mâna pe el, așa că încă este sus. Ne lasă să vedem destul de clar cam care va fi designul viitorului flagship de la OnePlus și mai mult, propune o comparație între acesta și un OnePlus 5 normal. Destul de interesantă, pentru că evidențiază mai ușor plusurile de construcție pe care le aduce viitorul terminal.

În ceea ce privește detaliile tehnice care au ieșit la inveală din GFXBench, ele confirmă specificațiile care se cunoșteau deja despre OnePlus 5T. O construcție centrată în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 835, cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB (din care 17 GB sunt ocupați de un Android 7.1 Nougat), un display de 6 inchi și 2160 x 1080 pixeli și senzori de 16 megapixeli, atât în partea din spate, cât și frontal.

Sună extrem de frumos și s-ar putea să avem și un preț destul de atractiv. Detaliile comerciale, precum și o confirmare oficială pentru informațiile comerciale legate de preț și disponibilitate, probabil că le vom afla peste două zile, atunci când are loc prezentarea oficială a lui OnePlus 5T.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep