HomeFeaturedFocusApar deja primele barfe si zvonuri despre iPhone-urile din 2018

Apar deja primele barfe si zvonuri despre iPhone-urile din 2018

Ați crezut cumva că este prea devreme ca să vorbim despre planurile Apple pentru 2018 în materie de telefoane smart? Ei bine, v-ați înșelat! Acum că s-a stins oarecum vâltoarea de informații iscată în jurul lui iPhone X, după ce am dat cu el de pământ și l-am ars cu bricheta, era nevoie de un alt subiect, ceva mai proaspăt și cu mai mult lipici la public. Așa că au apărut primele zvonuri despre viitoarele telefoane de la Apple, generația din 2018 de iPhone.

A deschis balul Ming-Chi Kuo de la KGI Securities, care a speculat destul de precis pe marginea dimensiunilor și aspectului telefoanelor pe care Apple le va lansa anul viitor și care, conform spuselor acestuia, vor fi trei la număr. Aspectul va fi similar cu cel al lui iPhone X, iar în ceea ce privește dimensiunile și tipul de ecran, fotografia de mai jos este grăitoare.

Par niște informații destul de exacte pentru acest moment timpuriu, însă, pe de altă parte, istoricul acestui personaj este unul pozitiv. Așa că o fi știind el ceva. Oricum, sunt destul de sigur că vor mai curge multe râuri de cerneală (digitală) pe marginea acestui subiect până la momentul unor informații oficiale despre iPhone-urile din 2018.

via MacRumors

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep