HomeFeaturedFocusOppo A79 a fost prezentat oficial, un mid-range cu aspect modern

Oppo A79 a fost prezentat oficial, un mid-range cu aspect modern

Este vorba despre un nou telefon care se aliniază la designul impus de marile brand-uri, cu display alungit (proporție 18:9) cu margini foarte subțiri, un must have pe care orice companie care se respectă trebuie să îl adopte. Oppo A79 vine la foarte scurt timp după ce compania a anunțat și Oppo F5 Youth, așa că putem spune fără să greșim, după lansarea seriei S11 de la Gionee, că a fost o perioadă destul de agitată pentru producătorii din China.

Oppo A79 este construit în jurul unei platforme MediaTek Helio X23 și, așa cum spuneam, este echipat cu un ecran OLED de 6,01 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli). O memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală cu senzor de 16 megapixeli, dar și o cameră frontală tot de 16 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului și un Android 7.1.1 Nougat cu ColorOS 3.2 peste el completează lista cu detalii tehnice care merită evidențiate.

Prețul la care Oppo vinde acest telefon, începând chiar de săptămâna aceasta, este de 360 dolari. Aș spune că nu este tocmai atractiv și că probabil se bazează pe notorietatea brand-ului, care este văzut ca fiind unul premium pe piața din China.

via AndroidCrunch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep