HomeFeaturedFocusGionee a prezentat oficial modelele S11, S11S si S11 Lite

Gionee a prezentat oficial modelele S11, S11S si S11 Lite

Este o familie de telefoane smart despre care s-a tot vorbit în ultima vreme și care a ajuns și în acest moment, al prezentării oficiale, eveniment care a ridicat și ultimele urme de mister care planau asupra configurațiilor acestor terminale. Așa că haideți să ne ocupăm foarte pe scurt de fiecare dintre ele, mai ales că datorită relației dintre Gionee și Allview sunt ceva șanse să le vedem și pe meleagurile mioritice, sub numele celei de-a doua companii.

Gionee S11S este vârful de gamă al seriei și, se pare, și al companiei, după spusele oficialilor Gionee. Însă va fi disponibil doar în China și în alte câteva piețe asiatice. Este echipat cu un chipset MediaTek Helio P30 SoC și cu un display FullView de 6,01 inchi (rezoluție 2160 x 1080 pixeli). Are 6 GB de memorie RAM și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Are un sistem dual camera pe spate, cu un senzor de 16 megapixeli și unul de 8 megapixeli, și un sistem dual în partea din față, cu un senzor de 20 megapixeli și unul de 8 megapixeli. Sunt prezente și o mulțime de funcții software pe zona de fotografie și nu numai (Anti-theft 2.0 sau Private Space).

Prețul vehiculat de Gionee pentru modelul S11S este de aproximativ 500 dolari, valabil pentru piața din China.

Modelul S11 vine cu promisiuni de disponibilitate ceva mai generoasă, fără însă a oferi prea multe detalii despre aceasta. Este construit în jurul unui chipset MediaTek Helio P23 SoC cu procesor octa-core și este echipat cu un ecran FullView de 5,99 inchi, cu aspect 18:9 și rezoluție de 2160 x 1080 pixeli. Are o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB. Păstrează și cele două sisteme dual camera, însă sunt mai slabe. Senzori de 16 și de 5 megapixeli pe spate și de 16 și 8 megapixeli în față. Câștigă tot pasionații de selfie-uri.

Acumulatorul are o capacitate de 3410 mAh, senzorul de aprentă este prezent pe spate, iar sistemul de operare este un Android 7.1 Nougat cu Amigo 5.0 UI peste el. Prețul recomandat de Gionee este de 270 dolari, destul de atractiv.

Modelul Gionee S11 Lite este echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon cu procesor octa-core de 1,4 GHz și are un display FullView de 5,7 inchi și rezoluție 1440 x 720 pixeli. O memorie RAM de 4 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, un sistem dual camera pe spate, cu un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, o cameră foto frontală de 16 megapixeli, un acumulator de 3030 mAh și același sistem de operare completează configurația acestui telefon, pentru care Gionee promite o disponibilitate globală. Prețul recomandat este de 195 dolari.

Sunt destul de curios să văd dacă aceste telefoane au vreo șansă să ajungă oficial, indiferent de nume, și pe piața din România.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep