HomeFeaturedFocusOppo F3 Plus primeste o varianta cu 6 GB de memorie RAM

Oppo F3 Plus primeste o varianta cu 6 GB de memorie RAM

Ba mai mult, versiunea inițială de Oppo F3 Plus, cea cu doar 4 GB de memorie RAM, nu va mai fi fabricată, astfel că doritorii vor avea de acum la dispoziție doar varianta îmbunătățită. Capacitatea internă de stocare va rămâne aceeași, de 64 GB și va putea fi extinsă prin microSD de către acei utilizatori cu nevoi crescute în această zonă. În rest, toate specificațiile tehnice ale lui Oppo F3 Plus vor rămâne neschimbate.

Partea cea mai frumoasă este că terminalul vine cu un preț de vânzare chiar mai atractiv decât versiunea inițială. Încă de săptămâna viitoare, noul Oppo F3 Plus va putea fi găsit, în primă fază doar în India, la un preț de aproximativ 350 dolari. Prin comparație, versiunea originală a avut în momentul lansării oficiale un preț de 470 dolari, mult mai mare.

Așa că cei care au în vedere un smartphone cu accente înspre realizarea de selfie-uri, au acum o opțiune serioasă în F3 Plus, un telefon care va putea fi accesat și din România, prin intermediul magazinelor online care fac livrări și la noi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep