HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J3 (2018), model SM-J337, apare in GFXBench

Samsung Galaxy J3 (2018), model SM-J337, apare in GFXBench

Este prima apariție, chiar și la nivel neoficial, a unui terminal din ediția 2018 a seriei Galaxy J, una dintre cele mai vândute pentru producătorul coreean și cea care le asigură celor de la Samsung o parte importantă din dominația încă autoritară în topul global al producătorilor de smartphone. Seria Galaxy J se bucură de un real succes în ofertele operatorilor, acolo unde atrage subvenții importante și une reușește să se mențină în topul vânzărilor, în mai multe zone geografice.

Samsung Galaxy J3 (2018) se pare că și-a făcut apariția în GFXBench și a lăsat câteva urme în aplicația de benchmark. Urme suficiente încât să ne dăm seama cam cum se va prezenta. Aprecierea strict la nivel de specificații nu este însă grăitoare, așa cum spuneam aici contează pachetele oferite de operatori, care de cele mai multe ori s-au dovedit a fi câștigătoare.

Terminalul este construit în jurul unui chipset necunoscut, dar care pare să fie nou în line-up-ul Exynos (pentru că vine cu un GPU Mali-G71) cu procesor quad-core, ajutat de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB, care poate fi extinsă prin microSD. Un Android 7.1.1 Nougat, un display HD de 5 inchi și proporție clasică, 16:9, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli completează lista cu specificații care merită evidențiate.

Nu impresionează, însă nici nu cred că acesta este scopul. Dacă nu mă înșel, cel mai vândut terminal al celor de la Samsung în anul trecut a fost un Galaxy J3 sau J5. Așa că, în ciuda apariției modeste, acest telefon are un viitor mare.

via GFXBench

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep