HomeCloud & MobilitySe pot face inscrierile in competitia Imagine Cup, nu mai stati pe...

Se pot face inscrierile in competitia Imagine Cup, nu mai stati pe ganduri si inscrieti-va

Imagine-Cup-OMB-image

Aveți șansa să câștigați marele premiu de 100000 USD și alături de el posibilitatea de a intra într-un program de accelerare unde să aveți acces la mentori și resurse ca să vă puneți pe picioare propriul startup. Nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă în concursul Imagine Cup, dedicat studenților care cred că inovația în materie de software are capacitatea de a schimba lumea în bine.

Mai sunt câteva zile în care puteți să vă înscrieți echipa și proiectul în ediția 2018 a competiției Imagine Cup. Îndrăzniți să încercați și să credeți că se poate, pentru că reprezentantele României au avut (aproape) mereu clasări bune în cele 16 ediții anterioare ale competiției, inclusiv câștigarea primului loc.

Folosiți-vă de oportunitate să arătați celor din jur că ideile voastre pot prinde contur și devin proiecte interesante. Ieșiți din zona de confort în care doar visați și porniți să vă transformați ideea într-un proiect. Pe parcursul procesului vă distrați, învățați și interacționați cu alți pasionați ca și voi.

Din perspectiva celui ce a fost aproape de aceasta competiție încă de la început, ca membru media și juriu vă pot spune că experiența participării bate orice altceva ați mai făcut până acum.

Bineînțeles, nici premiul de 100000 USD nu e de lepădat pentru primul loc și cred că nici cei 30000 USD pentru locul doi nu vă lasă indiferenți. Mai e și un premiu de 15000 USD pentru cele mai bune proiecte pe Artificial Intelligence, Big Data și Mixed Reality.

Competiția începe în curând, cu primele finale naționale, organizate în fiecare țară, de unde câștigătorii au șansa să meargă direct în finala mondială, organizată de Microsoft în Seattle.

Acum doi ani echipa ENTy, reprezentanta României a reușit să ia primul loc, pentru ca anul trecut, Flavia Oprea, să facă parte din echipa ce a îndrumat reprezentanta României în finala mondială.

image

Regulamentul de participare este aici iar detalii despre înscriere găsiți aici.

Baftă!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep