HomeFeaturedFocusVivo a prezentat oficial modelul V7, dedicat amatorilor de selfie-uri

Vivo a prezentat oficial modelul V7, dedicat amatorilor de selfie-uri

Este vorba practic despre fratele mai mic al lui Vivo V7+, care vine cu un preț ceva mai mic, care însă, în mod evident, își lasă urmele în configurația telefonului. Însă caracteristica de bază a acestui smartphone este camera foto frontală, prevăzută cu un senzor de 24 megapixeli, care poziționează clar terminalul înspre pasionații de autoportrete digitale.

Se remarcă și faptul că Vivo a mers și pentru V7 pe un design modern, cu ecran FullView, astfel încât să ofere și pe segmentul mid-range opțiunea unui telefon în trend cu linia trasată de vârfurile de gamă ale producătorilor consacrați. Nu în ultimul rând, se remarcă și cele trei slot-uri care pot acomoda în același timp și două SIM-uri și un card microSD. Chestie pe care publicul celor de la Vivo, în mare parte din Asia, o va aprecia cu siguranță.

Diagonala ecranului, de 5,7 inchi și rezoluția acestuia de 1440 x 720 pixeli, chipset-ul Qualcomm Snapdragon 450 (procesor octa-core de 1,8 GHz), memoria RAM de 4 GB, capacitatea internă de stocare de 32 GB, camera foto principală cu senzor de 16 megapixeli, acumulatorul de 3000 mAh și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat, cam acestea sunt detaliile care merită evidențiate.

Prețul cerut de Vivo este de aproximativ 300 dolari, un preț destul de atractiv, aș spune eu, însă disponibilitatea pare limitată (cel puțin în primă fază), la piețele din Asia.

via Gadgets 360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep