HomeFeaturedFocusOnePlus 5T prezentat oficial, specificatii tehnice complete

OnePlus 5T prezentat oficial, specificatii tehnice complete

Am ratat puțin prezentarea oficială de OnePlus 5T, unul dintre cele mai așteptate flagship-uri ale momentului, dar revenim cu o listă completă de specificații tehnice. Nu prea sunt secrete aici, terminalul a fost subiectul multor materiale de tip leak, așa că cei interesați au cam știut la ce să se aștepte. Telefonul a marcat trecerea la un aspect modern, cu display 18:9 care ocupă o mare parte din suprafața frontală. Se aliniază astfel, la nivel de design, cu vârfurile de gamă de la producătorii consacrați. Însă dincolo de asta, vin câteva plusuri interesante și la nivel de configurație.

Telefonul este construit în jurul unui display Optic AMOLED de 6 inchi și 2160 x 1080 pixeli, protejat cu Gorilla Glass 5, care nu mai prea lasă loc pe suprafața frontală decât pentru camera foto frontală. În spatele acestui display se află o combinație impresionantă de chipset Qualcomm Snapdragon 835 cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB.

Există desigur și o versiune ceva mai cuminte, cu doar 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB.

Pe partea din spate, deasupra senzorului pentru citirea amprentei digitale, avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 16 megapixeli. Camera foto frontală este prevăzută cu un senzor de 16 megapixeli.

Sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat, acumulatorul are o capacitate de 3300 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă (Dash Charge). Sunt prezente și câteva funcții interesante, precum recunoașterea facială, dar și suportul dual-SIM, pentru cei care caută așa ceva.

În ceea ce privește prețul, producătorul chinez a păstrat același preț ca pentru OnePlus 5. Cu alte cuvinte, OnePlus 5T costă 560 euro în varianta cu 8 GB de RAM și memorie internă de 128 GB și 500 euro în versiunea cu 6 GB de RAM și stocare de 64 GB. Site-ul oficial al OnePlus face livrări și în România. Vânzările încep chiar de mâine.

via OnePlus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep