AcasăFeaturedFocusA iesit versiunea Preview pentru aplicatia Whiteboard de Windows 10, o tabla...

A iesit versiunea Preview pentru aplicatia Whiteboard de Windows 10, o tabla virtuala pe care utilizatorii pot colabora usor

whiteboard

Cu ceva vreme în urmă Microsoft a prezentat aplicația Whiteboard și a promis că o vă oferi utilizatorilor de tablete Surface până la finalul anului și iată că acum s-a și ținut de cuvânt, versiunea Preview pentru Whiteboard e disponibilă în Microsoft Store și poate fi instalată și folosită de utilizatorii cu Windows 10. Ea permite mai multor utilizatori să participe la aceiași sesiune pe o tablă virtuală și să colaboreze folosind un stylus (sau pur și simplu prin touch) via Windows Ink.

Whiteboard facilitează interacțiunea cu imagini, schițe și crearea de note prin intermediul elementelor touch pe Windows 10, într-un mod colaborativ – în acest caz e nevoie de un abonament Office 365. Toată funcționalitatea introdusă de Windows Ink pe Windows 10 e disponibilă prin Whiteboard, inclusiv opțiunile de recunoaștere a modelelor gemoetrice, conversia de tabele etc.

Pentru moment merge doar pe engleză, alte limbi vor fi adăugate în viitor.

Dacă vă interesează, descărcați Whiteboard urmând link-ul acesta din Windows Store.

iar mai multe detalii găsiți aici.

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro