HomeFeaturedFocusCateva detalii despre LG K10 (2018)

Cateva detalii despre LG K10 (2018)

Deocamdată este vorba despre informații neoficiale, ajunse în atenția opiniei publice prin diferite surse, nu toate demne de încredere, însă partea bună este că nu prea mai avem mult de așteptat până la o confirmare oficială a acestora. Se pare că producătorul coreean va lansa oficial acest smartphone în cadrul CES-ului de la începutul anului viitor.

Este o continuare a terminalului de anul acesta, același smartphone aflat la limita de jos a categoriei mid-range care se vinde destul de bine în ofertele operatorilor. Nu impresionează prin design sau caracteristici tehnice, dar nu acesta este scopul său, ci realizarea unor cifre de vânzări cât mai ridicate.

Se pare că va fi ceva mai subțire decât modelul de anul acesta și va fi construit în jurul unui display de 5,3 inchi și rezoluție fullHD (1920 x 1080 pixeli). Se pare că va rămâne la display-ul convențional. O memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și un acumulator de 3000 mAh, acestea sunt detaliile care se știu până acum despre LG K10 (2018).

Așa cum spuneam, confirmarea oficială, dar și restul detaliilor tehnice le vom afla în momentul CES-ului.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep