HomeFeaturedFocusHuawei Enjoy 7S a fost prezentat oficial

Huawei Enjoy 7S a fost prezentat oficial

Este vorba despre un smartphone care a făcut subiectul multor materiale înainte de acest anunț oficial, începând chiar cu vizita sa la TENAA. Un mid-range cu aspect modern, construit în jurul unui display FullView de 5,65 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) și cu un preț destul de atractiv, care mă face să cred că, deși în primă fază este destinat doar pieței din China, vom vedea și o versiune globală, poate chiar sub altă denumire.

În spatele ecranului amintit mai sus ticăie un chipset Kirin 659 cu procesor octa-core de până la 2,36 GHz. La nivel de memorii avem o variantă cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Pe partea din spate avem un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 13 megapixeli și unul de 2 megapixeli, dar și un senzor pentru citirea amprentei digitale. O cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un Android 8.0 Oreo cu EMUI 8.0 peste el completează lista cu detaliile tehnice care merită evidențiate.

Telefonul are un preț interesant, de doar 250 dolari pentru versiunea cu 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă. Cei care au un buget limitat pot cheltui doar 220 dolari pentru varianta ceva mai slabă. Eu zic că sună destul de bine.

via GizChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep