HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy A8+ (2018)

FOTO: cum arata Samsung Galaxy A8+ (2018)

Se pare că Samsung a decis să alinieze puțin sistemul de denumiri, astfel încât seria Galaxy A să aibă un corespondent al său pentru familia de top, Galaxy S. Astfel, conform ultimelor zvonuri, terminalul de top din viitoarea serie Galaxy A se va numi Samsung Galaxy A8+ (2018). Și nu este doar o asemănare de denumiri cu flagship-ul Galaxy S8+, ci și una fizică, pentru că, cel puțin din fotografiile care tocmai au ieșit la iveală, vedem că cele două telefoane sunt destul de apropiate din punct de vedere fizic și au câteva trăsături comune.

Una dintre acestea pare să fie ecranul Infinity Display, care contribuie foarte mult la asemănarea dintre Galaxy S8 sau Note8 și acest viitor Galaxy A8+ (2018). Chiar dacă nu există încă detalii de natură tehnică despre viitorul smartphone al coreenilor, există totuși o veste bună. Se pare că Samsung va grăbi apariția aceste serii, astfel încât, dacă este să dăm crezare zvonurilor, Galaxy A8+ (2018) va vedea lumina zilei la începutul anului viitor.

Asta înseamnă că nu mai este chiar așa de mult de așteptat până când vom acea o imagine mult mai completă despre acest telefon.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep