HomeFeaturedFocusOppo A83 trece pe la TENAA si isi arata configuratia

Oppo A83 trece pe la TENAA si isi arata configuratia

Ba mai mult, celebrele fotografii pe fundal albastru deschis, specifice organismului care certifică dispozitivele mobile în scopul vânzării pe piața din China, ne lasă să vedem și cum va arăta acest viitor smartphone Oppo din punctul de vedere al designului, astfel încât putem deja să ne facem o idee despre el. Oppo A83 pare să fie un soi de entry-level cu aspect modern, cu display FullView, cu proporție 18:9, care va ocupa pare parte din suprafața frontală a terminalului.

De fapt, se știe deja că ecranul va avea o diagonală de 5,7 inchi și o rezoluție de 1440 x 720 pixeli. În spatele său se va ascunde un chipset cu procesor octa-core de 2,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB.

O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3090 mAh și un Android 7.1.1 Nougat completează lista cu specificațiile tehnice care se cunosc până acum despre acest terminal.

Prețul va fi decisiv pentru șansele sale de reușită, însă acest detaliu îl vom cunoaște probabil doar în momentul anunțului oficial.

via TENAA

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep