HomeFeaturedFocusMicrosoft obtine inca un patent pentru un dispozitiv Surface Phone

Microsoft obtine inca un patent pentru un dispozitiv Surface Phone

Surface-Phone-OLED-display-3D-sketch

Cu toate că Windows 10 Mobile pare un proiect mort, zvonurile despre un Surface Phone al Microsoft continuă să circule, alimentate acum de un nou patent pe care Microsoft l-a obținut pentru un dispozitiv mobil, rabatabil cu două display-uri OLED. Informația vine destul de aproape de momentul în care Microsoft a anunțat că are un post de developer pentru un dispozitiv premium Surface/phone, construit în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 845, proaspăt anunțată.

Este pentru prima dată când vedem o imagine mai clară (cea de sus) a acestui dispozitiv rabatabil, până acum am văzut publicate pe doar schițe sumare. Beneficiind de două display-uri, putem să ne gândim că ar fi vorba și de un alt Microsoft Courier, despre care am început să reauzim zvonuri.

Toate informațiile de până acum ne indică faptul că un dispozitiv mobil de tip Surface este încă în atenția Microsoft, pe care va merge Andromeda – adică Windows 10 on ARM + CShell, dar care va fi complet diferit de ideea actuală de smartphone. Dacă mai adăugăm în ecuație și recent lansata aplicația Whiteboard, lucrurile prind și mai mult contur.

Rămâne să vedem când Microsoft va fi pregătită să prezinte publicului larg acest nou dispozitiv și ce impact va avea. Zvonurile spun că la începutul lui 2018 vom vedea anunțul, primul model ceva mai încolo.

Până una alta, vouă cum vi se pare ideea unui smartphone rabatabil (vă aduceți aminte de Nokia Communicator), care să funcționeze cu Windows 10 complet, inclusiv suita Microsoft Office?

1024px-Nokia-e90

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep