HomeFeaturedFocusVIDEO: cum ar putea sa arate Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9+

VIDEO: cum ar putea sa arate Samsung Galaxy S9 si Galaxy S9+

Sunt destul de sceptic atunci când apar aceste clipuri video generate de calculator care întorc pe toate fețele un viitor flagship, însă cu toate acestea, de multe ori s-au dovedit destul de exacte și au intuit destul de bine elemenetele de design care au diferențiat fiecare terminal. Până la urmă nu iese fum fără foc și nu mai este deloc un secret faptul că marii producători (și nu numai ei) controlează aceste leak-uri care reprezintă o componentă importantă a strategiei de marketing, așa că fie că îmi place mie sau nu, ele reprezintă niște repere destul de corecte.

Așa că nu am putut ignora apariția a două materiale similare care au în centrul lor viitoarele flagship-uri de la Samsung, modelele Galaxy S9 și Galaxy S9+, care pentru prima dată par să fie diferite din punct de vedere fizic și dincolo de dimensiune. Practic aceasta este cea mai mare schimbare, pentru că aspectul fizic este destul de aproape de generația actuală și se păstrează destul de multe elemente, incluisv construcția cu fețe de sticlă și ramă metalică, care s-a dovedit de multe ori un adevărat magnet pentru amprentele degetelor.

Se poate vedea că doar Galaxy S9+ va avea un sistem dual camera pe spate (în timp ce fratele său mai mic se va baza pe un singur senzor) și că s-a optat pentru o nouă dispunere a camerelor foto și a senzorilor pentru citirea amprentei digitale pe spatele telefonului. Restul vă las pe voi să descoperiți în cele două materiale video de mai jos.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep