HomeFeaturedFocusOppo A73 a fost prezentat oficial

Oppo A73 a fost prezentat oficial

Este un telefon care are și o versiune globală, Oppo F5 Youth, pe care doritorii o pot accesa prin intermediul magazinelor online chinezești care fac livrări și în Europa. Acum vine cu o configurație aproape identică, sub numele de Oppo A73 și este destinat piețelor asiatice. Mai exact, merge înspre pasionații de autoportrete digitale, pentru că vine cu o cameră foto frontală prevăzută cu senzor de 16 megapixeli. Nici restul configurației nu arată rău și acest lucru, adăugat unui aspect modern, cu ecran alungit, de tip FullView, face ca Oppo A73 să merite câteva clipe din atenția noastră.

Terminalul este construit în jurul unui ecran de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), care ocupă o mare parte din suprafața frontală. În spatele acestuia ticăie un chipset, cel mai probabil un MediaTek Helio P23, cu procesor octa-core de până la 2,5 GHz. Este ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Pe partea din spate avem o cameră foto cu senzor de 13 megapixeli și un cititor de amprentă digitală. Acumulatorul are o capacitate de 3200 mAh, sistemul de operare este Android 7.1.1 Nougat cu interfața Oppo peste el, iar telefonul știe și dual-SIM fără a deranja cardul microSD.

Prețul este de aproximativ 260 dolari, ceea ce îl face destul de interesant. Însă competiția este mare, mai ales pe piața chineză, așa că se pot găsi alternative mai puternice la același preț.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep