Este vorba despre două telefoane din seria Galaxy A care ne arată cel mai bine că această serie se apropie tot mai mult de familia de top, Galaxy S. Nu doar că vin cu aspectul modern pe care Galaxy S8 l-a consacrat, caracterizat de un ecran Infinity Display, dar vin și cu o premieră pentru producătorul coreean: primul sistem dual camera frontal, un adevărat motiv de bucurie pentru amatorii de selfie-uri. Sistem dual îmbogățit și de câteva funcții software, dintre care se evidențiazăLive Focus, care lasă utilizatorul să aleagă singur nivelul de focalizare pentru fundalul unui selfie.

Și dacă tot am vorbit despre sistemul frontal dual camera, să spunem că este compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 8 megapixeli. Camera foto principală, cea de pe spatele telefonului, este prevăzută cu un senzor de 16 megapixeli. Așa că putem spune că telefonul este adresat și pasionaților de fotografie, celor care emit pretenții din partea fotografiilor realizate cu telefonul.

Cele două telefoane mai au în comun și chipset-ul, un Exynos 7885 cu procesor octa-core de până la 2,2 GHz, certificarea IP68, sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat, senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate și construcția din sticlă, atât în față, cât și pe spate, cu ramă de aluminiu.

Galaxy A8 (2018) este construit în jurul unui display Super AMOLED de 5,6 inchi și rezoluție 2220 x 1080 pixeli, are o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare ce poate fi de 32 sau de 64 GB. Acumulatorul său este de 3000 mAh.

Fratele mai mare, Galaxy A8+ (2018) duce display-ul Super AMOLED la 6,0 inchi, păstrează rezoluția de 2220 x 1080 pixeli, crește acumulatorul la 3500 mAh și are două variante de memorie: una cu 4 GB de RAM și 32 GB memorie internă și una cu memorie RAM de 6 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Cele două terminale vor deveni disponibile în ianuarie 2018, la prețuri de 499 euro, respectiv 599 euro, valabile pentru Europa.

via Samsung

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here