HomeFeaturedFocusOppo A75 si A75s anuntate oficial, două telefoane aproape identice

Oppo A75 si A75s anuntate oficial, două telefoane aproape identice

Se pare că chinezii de la Oppo sunt destul de ocupați în această perioadă și se întrec în anunțuri oficiale. După ce au prezentat oficial Oppo A83, acum vin cu două telefoane aproape identice. Destul de ciudat sistemul de denumiri folosit de Oppo, pentru că noile modele arată mult mai bine decât A83, care folosește un număr mai mare în denumire. Mă rog, este alegerea lor. Singura diferență între Oppo A75 și Oppo A75s este dată de cantitatea de memorie internă. În rest, terminalele sunt identice.

Și sunt construite în jurul unui display de 6 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), ceea ce le conferă un aspect modern, în ton cu tendințele actuale. Un chipset MediaTek Helio P23 motorizează configurația, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB (64 GB pe modelul Oppo A75s). O cameră foto principală de 16 megapixeli se alătură pe spatele telefonului unui senzor pentru citirea amprentei digitale. Amatorii de selfie-uri au un motiv de bucurie din moment ce camera foto frontală are 20 de megapixeli.

Un acumulator de 3200 mAh, funcția de recunoaștere facială și un sistem de operare Android 7.1.1 Nougat completează lista de specificații tehnice. Așa cum spuneam, arată mult mai bine decât Oppo A83. Însă vin și cu prețuri considerabil mai mari. Oppo A75 și Oppo A75s au fost puse în vânzare, deocamdată pe piața din Taiwan, la prețuri de aproximativ 365 dolari, respectiv 400 dolari. Destul de sus, așa că nu sunt foarte convins de succesul lor.

via AndroidCrunch

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep