HomeFeaturedFocusOppo A83 prezentat oficial, mid-range cu aspect modern si pret atractiv

Oppo A83 prezentat oficial, mid-range cu aspect modern si pret atractiv

Este un smartphone care a ajuns în atenția presei de specialitate și, implicit, în cea a opiniei publice în momentul în care a trecut pe la TENAA pentru a obține certificarea necesară vânzării pe teritoriul Chinei. Specificațiile tehnice expuse atunci au fost confirmate odată cu anunțul oficial, însă acum peisajul este complet pentru că se adaugă și detaliile comerciale. Plus o promisiune de-a producătorului chinez, cum că intenționează să distribuie global acest smartphone, care face lucrurile mai interesante și ma atractive. Cel puțin până vom afla ce înseamnă disponibilitate globală în accepțiunea celor de la Oppo.

Modelul A83 este construit în jurul unui display alungit cu proporție 19:9, de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), în spatele căruia ticăie un chipset cu procesor octa-core de până la 2,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB. Telefonul are o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli, se mândrește cu recunoaștere facială, are un acumulator de 3090 mAh si un Android 7.1.1 Nougat. O configurație decentă, care nu ar trebui să fie pusă în dificultate de un utilizator mediu.

Oppo A83 va fi pus în vânzare în două zile, pentru un preț de aproximativ 215 dolari. Chiar dacă are ceva concurență serioasă în acest interval de preț, mai ales pe piața din China, eu zic că este destul de interesant.

via Gadgets360

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep