HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J2 (2018) iese la iveala

Samsung Galaxy J2 (2018) iese la iveala

Este vorba, așa cum era de așteptat de la un terminal din seria Galaxy J, despre un entry-level, un telefon de buget, acel tip de dispozitiv care deși nu este deloc atractiv din punct de vedere tehnic sau fizic, reușește să facă cifre spectaculoase de vânzări pentru producătorul coreean, datorită volumelor mari pe care le oferă prin intermediul operatorilor. Iar viitorul Galaxy J2 (2018) trebuie să ducă mai departe această moștenire.

Rețeta este una simplă de tot: specificații cât de cât cinstite, un aspect clasic și un preț mic. Pornind cu aspectul, vedem că Samsung merge pe un format clasic, fără să încerce să aducă design-ul modern pe această serie entry. Avem un display Super AMOLED de 5 inchi și 540 x 960 pixeli, un chipset Qualcomm Snapdragon 425 cu procesor quad-core de 1,4 GHz, o memorie RAM de 1,5 GHz și o capacitate internă de stocare de 16 GB.

Camerele foto sunt de 8 megapixeli cea principală și de 5 megapixeli cea frontală. Un acumulator de 2600 mAh, suportul pentru dual-SIM și sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat sunt restul de detalii care merită menționate. Prețul la care acest telefon va fi pus în vânzare este de aproximativ 110 euro.

Sunt informații neoficiale, ajunse în atenția presei de specialitate din surse cu un istoric destul de bun, așa că sunt șanse mari să le vedem confirmate oficial cât de curând.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep