HomeFeaturedFocusOppo A85 trece pe la TENAA si se dezbraca de secrete

Oppo A85 trece pe la TENAA si se dezbraca de secrete

Este totuși un articol despre tehnologie, în ciuda titlului. Și face referire la vizita pe care viitorul smartphone Oppo A85 a făcut-o la TENAA, în scopul certificării pentru vânzarea pe piața din China. Ca de obicei, această vizită se lasă cu expunerea de-a dreptul indecentă a listei complete de specificații tehnice ale telefonului, dar și cu apariția fotografiilor devenite deja tradiționale, pe fundalul instituției chineze. Se ridică automat o întrebare legată de surprizele pe care le-ar mai putea aduce terminalul în momentul unui anunț oficial; sunt șanse extrem de mici să mai apară așa ceva.

Oppo A85 este construit în jurul unui display cu aspect modern (18:9), care ocupă mare parte din suprafața frontală a telefonului. Un ecran cu diagonală de 5,7 inchi și rezoluție de 1440 x 720 pixeli. În spatele acestuia ticăie un chipset cu procesor octa-core de 2,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB.

La nivel de camere foto, lucrurile sunt destul de simple. O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli și una frontală de 8 megapixeli. În rest, un Android 7.1.1 Nougat cu ColorOS peste el, suport pentru card microSD până la 256 GB și disponibilitate în două culori (negru și auriu). Cam acestea sunt detaliile care contează.

Probabil că doar informațiile comerciale mai pot umple peisajul, însă cred că acest lucru se va întâmpla de-abia anul viitor.

via MySmartPrice

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep