HomeFeaturedFocusUrmasul lui Sony Xperia XZ1 (model Sony H8216) isi dezvaluie specificatiile

Urmasul lui Sony Xperia XZ1 (model Sony H8216) isi dezvaluie specificatiile

Chiar dacă informațiile tehnice care au ieșit la iveală și care i-au fost atribuite urmașului lui Sony Xperia XZ1 (cel puțin așa spun cei care par să se priceapă la sistemul de codificări folosit de producătorul japonez), nu arată deloc rău, pe mine mă surprinde într-un mod neplăcut lipsa acelui display modern, de formă alungită, care să ofere un aspect modern terminalului. E drept, planează și ceva semne mari de întrebare asupra corectitudinii acestor informații, însă mă așteptam ca și Sony să facă pasul înspre designul modern pe care marii producători de smartphone l-au adoptat deja.

Viitorul flagship Sony, pe care unii l-au numit Xperia XZ2, în timp ce alții i-au spus Xperia XZ1S (aș înclina spre această a doua denumire, doar pentru că sper ca XZ2 să facă pasul amintit mai sus), va fi echipat cu un display full HD (1920 x 1080 pixeli) de 5,48 inchi. În spatele acestuia va lucra o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 845, cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Un sistem dual camera pe parte, compus din doi senzori de 12 megapixeli, o cameră foto frontală de 15 megapixeli, un sistem de operare Android 8.1 Oreo și un acumulator cu o capacitate de 3130 mAh și suport pentru încărcare rapidă completează lista cu specificații tehnice care se cunosc până acum. Cred că CES-ul de la începutul anului viitor va face lumină asupra intențiilor pe care Sony le are, intenții care deocamdată sunt încă învăluite în mister.

via Reddit

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep