HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial modelele Redmi 5 si Redmi 5 Plus

Xiaomi a prezentat oficial modelele Redmi 5 si Redmi 5 Plus

Avem de-a face cu două terminale care pot fi caracterizate foarte pe scurt ca având un aspect modern, dat de display-urile FullView, configurații mid-range și prețuri extrem de atractive, o trăsătură la care cei de la Xiaomi par să se priceapă de minune. Cele două telefoane vor fi puse în vânzare începând cu săptămâna viitoare și, prin intermediul magazinelor online care fac livrări și pe piețele europene, vor putea fi accesate și de către pasionații din România. Încă mai așteptăm inițiative de expansiune comercială din partea producătorului chinez și am văzut că în ultima perioadă lucrurile au început să se miște în această direcție.

Xiaomi Redmi 5 este construit în jurul unui display FullView (proporție 18:9) de 5,7 inchi și rezoluție HD+, adică 1440 x 720 pixeli, ecran ce ocupă aproape în totalitate suprafața frontală a telefonului. Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 450 cu procesor octa-core de 1,8 GHz, iar la nivel de memorii se disting două variante. Una cu 2 GB de RAM și memorie internă de 16 GB și una cu memorie RAM de 3 GB și capacitate internă de stocare de 32 GB.

O cameră foto principală de 12 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un Android 7.1.2 Nougat, un acumulator cu o capacitate de 3300 mAh, abilități dual-SIM, suportul pentru microSD, conectivitatea LTE, un asistent virtual proprietar Xiaomi și un senzor pentru citirea amprentei digitale sunt restul detaliilor tehnice care merită evidențiate.

Redmi 5 Plus este ceva mai mare și mai puternic. Mai exact, are un display de 5,99 inchi și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), are un chipset Qualcomm Snapdragon 625 și are o versiune cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB (dar și una cu doar 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB).

Acumulatorul este și el mai mare, având o capacitate de 4000 mAh. Restul detaliilor se păstrează neschimbate.

Prețurile încep de la 120/135 dolari pentru Xiaomi Redmi 5 (în funcție de versiune) și ajung la 150/195 dolari, pentru varianta Plus, tot așa, în funcție de versiune.

via TheVerge

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep