HomeFeaturedFocusMotorola Mobility aduce modelul Moto X4 pe piata din Romania

Motorola Mobility aduce modelul Moto X4 pe piata din Romania

Lenovo, prin subsidiara sa, Motorola Mobility, a anunțat astăzi disponibilitatea smartphone-ului Moto X4 în România. Este vorba despre cea de-a patra generație de Moto X, una care s-a remarcat în momentul prezentării oficiale globale printr-un sistem dual-camera poziționat pe spate, care vine cu câteva funcții interesante, precum Landmark Detection, printr-o cameră foto frontală cu senzor de 16 megapixeli, care vine cu câteva funcții software interesante, printre care și Face Filters sau Panoramic Selfie, dar și prin integrarea Amazon Alexa.

Pentru un grad de accesibilitate și mai mare, Moto X4 este echipat și cu Moto Key, funcție care permite securizarea cu parolă, de pe telefon sau laptop, a site-urilor preferate și accesarea acestora cu o simplă atingere. Mai mult, posibilitatea de criptare asigură protecția constantă a datelor.

Moto X4 este disponibil la eMag, în varianta de configurare cu 4 GB memorie RAM și 64 GB capacitate internă de stocare, la prețul recomandat de 1.999 lei cu TVA.

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep