HomeFeaturedFocusAlcatel 3C a fost prezentat oficial, un entry-level cu aspect modern

Alcatel 3C a fost prezentat oficial, un entry-level cu aspect modern

Iată că Alcatel surprinde și lansează deja oficial primul smartphone din noua strategie de abordare a pieței pe care a expus-o la CES. Alcatel 3C face parte din clasa de mijloc, așa cum le-a definit TCL (producătorul chinez care folosește numele de Alcatel pe piața de smartphone), însă este fără nici cea mai mică umbră de îndoială doar un entry-level. Mă întreb cum vor arăta terminalele din seria 1 de la Alcatel, cele mai de jos. Probabil că voi afla la MWC, dacă nu cumva chiar mai repede.

Revenind la modelul 3C, aspectul său modern vine de la ecranul alungit, cu aspect 18:9, care se întinde pe aproape toată suprafața frontală a telefonului. Rezoluția display-ului este HD+ (1440 x 720 pixeli), iar diagonala este de 6 inchi. Cred că este singura caracteristică ce poate entuziasma în vreun fel. În spatele său găsim un chipset MediaTek cu procesor quad-core de 1,3 GHz, ajutat de o memorie RAM de 1 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB.

O cameră foto principală de 8 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, un Android 7.0 Nougat, abilități dual-SIM și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, completează lista de specificații care merită evidențiate. Și mai trebuie amintită construcția care este din plastic, în ciuda aspectului din fotografii, care pare mai degrabă apropiat de sticlă.

Terminalul este deja disponibil în Italia, la un preț de 129 euro. Destul de cinstit pentru o piață din Europa.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep