Cateva detalii despre HTC U11 EYEs

0

Se pare că așa se va numi viitorul smartphone mid-range pe care producătorul taiwanez îl va prezenta oficial la începutul săptămânii viitoare, atunci când va fi și pus în vânzare pe unele piețe asiatice. Este același telefon care a mai fost subiectul unor leak-uri, sub numele de HTC Harmony. Așa că dacă tot este aproape de lansare, m-am gândit să facem un scurt rezumat cu informațiile tehnice care se cunosc despre el până în acest model. Astfel ne facem o imagine destul de grăitoare despre intențiile pe care HTC le are cu acest nou dispozitiv.

HTC U11 EYEs (nu sunt convins că aceasta va fi denumirea comercială finală) va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 625, ajutată de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB (care va putea fi extinsă prin microSD), toate ascunse în spatele unui display de 5,99 inchi cu aspect 18:9, care va ocupa aproape în întregime suprafața frontală. Cel mai probabil, rezoluția acestuia va fi fullHD+ (2160 x 1080 pixeli).

La nivel de abilități foto, vom avea o cameră principală cu senzor de 13 megapixeli, cu dual led flash. Tot pe spate se va găsi și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Acumulatorul va avea o capacitate de 3390 mAh. Sistemul de operare va fi un Android 7.0 Nougat. O certificare IP67 și prezența Edge Sense-ului fac lucrurile să arate și mai bine.

Unele zvonuri vorbesc și despre o variantă cu Snapdragon 660, dar cred că evenimentul oficial de luni va face lumină asupra subiectului. Oricum, telefonul se va vinde în primă fază în Asia, la prețuri de aproximativ 400 dolari.

via PlayfulDroid

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code