HomeFeaturedFocusCateva detalii despre viitorul smartphone Motorola Moto X5

Cateva detalii despre viitorul smartphone Motorola Moto X5

Au ieșit la iveală câteva specificații tehnice ale viitorului terminal pe care Lenovo, prin Motorola Mobility, îl produce în seria X. Un telefon care, așa cum se distinge din fotografia care însoțește detaliile tehnice leak-uite și care pare a fi o fotografie oficială de presă, nu va arăta deloc rău și are câteva caracteristici interesante.

În primul rând, se observă un display cu un notch în partea de sus, a la iPhone X, care pare să lase loc unui sistem frontal dual camera și care pare să integreze și un senzor pentru citirea amprentei digitale (acesta lipsește din fotografie și pare să fie reprezentat de butonul software alb care poate fi observat pe ecran).

Apoi, tot în partea frontală se poate observa că s-a revenit la numele complet de Motorola, deși Lenovo a anunțat că va păstra doar Moto-ul în denumirea terminalelor sale. Eviden, aceasta doar dacă fotografia se va dovedi autentică.

Din punct de vedere hardware, telefonul vine cu un display fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) de 5,9 inchi. Este cam singurul detaliu care se cunoaște până acum. Probabil că vor ieși și altele la iveală în viitorul apropiat, pentru că tind să cred că anunțul oficial va fi păstrat pentru MWC.

via DroidLife

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep