HomeFeaturedFocusMeizu M6s prezentat oficial, primul smartphone cu aspect modern al producatorului chinez

Meizu M6s prezentat oficial, primul smartphone cu aspect modern al producatorului chinez

Prin aspect modern o să vă rog să înțelegeți că avem de-a face cu un display alungit (aspect 18:9), care ocupă aproape în totalitate suprafața frontală a terminalului. Nu are buton frontal, iar senzorul pentru citirea amprentei digitale este integrat în butonul lateral, o altă premieră pentru Meizu.

Chiar și prezența chipsetului Exynos 7872 produs de Samsung este o premieră. Are un procesor hexa-core de până la 2,0 GHz. Memoria RAM este de 3 GB, în timp ce capacitatea internă de stocare poate fi de 32 sau de 64 GB. Toate sunt ascunse în spatele unui display de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli), protejat cu sticlă 2.5D.

Camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli, în timp ce camera frontală este de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh si oferă suport pentru încărcare rapidă.

Prețul de vânzare este de aproximativ 155 dolari pentru varianta de 32 GB și 180 dolari pentru versiunea cu memorie internă de 64 GB. Nu este un preț rău, chiar și pentru piața din China. Meizu M6s va deveni disponibil chiar de la finalul acestei săptămâni.

via Meizu

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep