HomeFeaturedFocusCateva detalii si zvonuri despre Meizu 15 Plus

Cateva detalii si zvonuri despre Meizu 15 Plus

Dacă nu știați, producătorul chinez Meizu pregătește o versiune de smartphone aniversară, care va purta numele de Meizu 15 Plus și care vrea să fie ceva cu totul special. Așa că nu este de mirare că asistăm la o avalanșă de zvonuri și leak-uri pe marginea a ceea ce va fi acest smartphone. Mai nou avem și vreo două fotografii-schiță, care ne lasă să vedem niște margini extrem de subțiri în părțile laterale și în partea de jos a terminalului, făcându-l astfel să arate destul de spectaculos.

Din punct de vedere tehnic s-a vehiculat prezența unui chipset Qualcomm Snapdragon 845 sau a unui echivalent de la Exynos, probabil modelul 8895 (este știut că Meizu a mai integrat în terminalele sale chipset-uri produse de Samsung). Și cam atât. Apariția fotografiei despre care vorbeam a alimentat zvonul conform căruia Meizu 15 Plus ar putea avea senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în display, la fel ca Vivo X20 UD.

Aceleași fotografii lasă să se vadă un sistem dual camera pe partea din spate a terminalului, însoțit de un flash circular.

Informațiile nu sunt multe, însă ele lasă să se prefigureze un smartphone destul de instersant, despre care se spune că va fi lansat chiar luna viitoare. Eu zic că o să arate destul de bine.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep