HomeEvenimenteCESFord anunta ca Waze poate fi folosit via iPhone pe sistemele SYNC...

Ford anunta ca Waze poate fi folosit via iPhone pe sistemele SYNC 3

ford-waze

La CES 2018 Ford a anunțat că aplicația Waze va putea fi folosită pe mașinile dotate cu SYNC 3 via iPhone. Prin Ford AppLink posesorii de autovehicule Ford cu SYNC 3 vor putea interacționa cu aplicația Waze de pe ecranul touch al mașinii precum și prin comenzile vocale. iPhone-ul se leagă prin USB pe sistemul SYNC 3, iar aplicația Waze va fi afișată pe display-ul mașinii, cu opțiuni complete de interacțiune – validarea de notificări, adăugarea de notificări și sugestiile de navigație.

Waze pe SYNC 3 via iPhone va putea fi folosită în perioada următoare și va veni pe toate mașinile Ford din 2018 ce beneficiază de SYNC 3, versiunea 3 sau mai nouă. Celelalte mașini cu SYNC 3 vor primi funcționalitatea prin update OTA. Tot la CES 2018 Ford a anunțat că urmează integrarea și a altor servicii, următorul pe listă fiind iHeartRadio.

SYNC 3 este sistemul de infotaiment introdus în 2016, făcut să funcționeze cu Android Auto și CarPlay, de atunci fiind instalat pe modelele noi. Ulterior a venit și un update pentru modelele mai vechi, capabile să funcționeze cu SYNC 3.

Pe Android Auto mergea mai de demult:

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep