HomeEvenimenteCESMoviphone, un smartphone Android cu proiector incorporat

Moviphone, un smartphone Android cu proiector incorporat

Este un produs oarecum inedit, un proiect ce le aparține americanilor de la Wireless Mobi Solutions. Este un smartphone Android cu un proiector încorporat în el, capabil să proiecteze imagini cu o diagonală de până la 100 inchi. Ceea ce reprezintă o altă premieră pe piața de smartphone, acolo unde până acum doar accesorii dedicate puteau proiecta imaginea de pe ecranul dispozitivului.

Din punctul de vedere al prețului Moviphone este deja disponibil pe piața din Statele Unite la un preț de 599 dolari. Și chiar dacă este doar un mid-range, abilitatea sa specială, aceea de a proiecta imaginea de pe display pe o suprafață externă, mă deterimină să afirm că prețul nu este rău.

Ca și specificații tehnice, Moviphone este construit în jurul unui display LCD fullHD (1920 x 1080 pixeli) de 5,5 inchi și al unei platforme MediaTek MT6750V cu procesor octa core de până la 1,5 GHz și GPU Mali-T860 MP2. La nivel de memorii se disting două variante, una cu 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. Un card microSD mai poate adăuga 128 GB și nu afectează cele două slot-uri pentru SIM.

Camera foto principală este de 13 megapixeli, cea frontală este de 8 megapixeli, pe partea din spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat, iar acumulatorul are o capacitate de 4000 mAh. Există și câteva detalii tehnice ale proiectorului incorporat, care are o rezoluție a proiecției HD și o luminozitate de 50 de lumeni.

Una peste alta, un produs inedit, care vine însoțit de un preț interesant. Și care poate fi achiziționat de pe site-ul oficial.

via Moviphones.com

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep