HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Xiaomi Mi Max 3 si cateva detalii tehnice

FOTO: cum arata Xiaomi Mi Max 3 si cateva detalii tehnice

Unul dintre viitoarele terminale ale celor de la Xiaomi, destul de așteptate în piață datorită raportului preț/specificații atractiv cu care producătorul chinez ne-a învățat, tocmai și-a făcut apariția. Neoficial, bineînțeles, însă imaginea sa este destul de completă. Xiaomi Mi Max 3, căci despre el este vorba, a apărut într-o fotografie din care se vede destul de clar, pe partea din spate, un sistem dual camera care confirmă zvonurile care vorbeau despre așa ceva.

Dincolo de fotografia de mai sus, zvonurile vorbesc și despre un display cu aspect 18:9, un ecran de 6,99 inchi (parcă totuși prea mare) și rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli), despre un chipset Qualcomm Snapdragon 635, despre o cameră foto frontală de 5 megapixeli și despre un acumulator imens, de 5500 mAh, care se potrivește cu ecranul mare.

La nivel de memorii se pare că vom avea două versiuni de Xiaomi Mi Max 3, una cu 3 GB de RAM și stocare de 64 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB.

Sună extrem de frumos și mă aștept, așa cum spuneam, la un preț extrem de atractiv din partea Xiaomi. Zvonurile vorbesc de aproximativ 260 dolari. Eu zic să așteptăm totuși o confirmare oficială înainte de a ne entuziasma.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep