HomeFeaturedFocusVivo X20 UD, telefonul cu senzor de amprenta integrat in ecran, trece...

Vivo X20 UD, telefonul cu senzor de amprenta integrat in ecran, trece pe la TENAA

Cei de la Vivo au prezentat la CES-ul proaspăt încheiat, împreună cu Synaptics, un prototip de smartphone care avea senzorul pentru citirea amprentei digitale integrat în display. Aveți aici o demonstrație video. O premieră absolută pe piața de telefoane inteligente. Promisiunea lor în acel moment a fost că terminalul, denumit Vivo X20 UD, va deveni disponibil cât de curând. Și se pare că sunt destul de hotărâți să își țină promisiunea, pentru că acest telefon tocmai a trecut pe la TENAA pentru a fi certificat în scopul vânzării pe piața din China.

Așa cum o spune și numele, terminalul este construit pe platforma lui Vivo X20. Din punct de vedere fizic, așa cum era normal, îi lipsește senzorul pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate.

Ca și specificații, avem un telefon construit pe o platformă Qualcomm Snapdragon 660, ajutată de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB, un sistem dual camera cu un senzor de 12 megapixeli și unul de 5 megapixeli, o cameră foto frontală de 12 megapixeli și un acumulator de 3800 mAh.

Ecranul este un OLED cu proporție 18:9, alungit, de tip Full View, cu rezoluție fullHD+ (2160 x 1080 pixeli) și diagonală de 6,43 inchi.

Cred că vom asista cât de curând și la un anunț oficial, moment în care vom afla și detaliile comerciale legate de Vivo X20 UD.

via MobileExposed

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep