HomeFeaturedFocusFOTO: sa fie oare prima fotografie cu HTC U12?

FOTO: sa fie oare prima fotografie cu HTC U12?

În mod aproape inevitabil, pe măsură ce ne apropiem de acea perioadă a anului în care marii producători vin cu noua generație de flagship-uri, avem parte de o avalanșă de leak-uri și zvonuri despre aceste terminale de top.

Până la urmă este normal să fie așa, pentru că interesul celor pasionați de lumea smartphone este unul mare, mai ales la acest nivel, al vârfurilor de gamă. Important este să conștientizăm că sursele acestor informații nu sunt întotdeauna de încredere și să flitrăm puțin datele care sunt livrate prin intermediul presei de specialitate. Până la urmă toată această morișcă a leak-urilor și a zvonurilor este și un instrument de marketing (unul chiar eficient, aș spune eu) și o parte din producătorii de smartphone o tratează ca atare, livrându-I informații.

După această introducere, vă supun atenției și ceea ce pare a fi prima fotografie cu HTC U12. Este o fotografie de presă, din plan frontal, care ne arată un display Full View. Unul despre care unele voci spun că va avea o rezoluție 4K. Nu este cea mai grăitoare poză, așa că prefer să vă las pe voi să trageți concluziile legate de aspectul viitorului smartphone.

Eu o să vă mai spun doar că, la nivel de zvonuri, HTC U12 va avea pe spate un sistem dual camera și va fi prevăzut, așa cum era de așteptat, cu viitorul chipset Qualcomm Snapdragon 845.

Mai multe nu se cunosc deocamdată, dar sunt convins că vom mai avea parte de astfel de leak-uri. Este știut faptul că HTC nu a reușit până acum să păstreze prea bine secretele dispozitivelor pe care le are în lucru.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep