HomeFeaturedFocusRECOMANDARE: Freedy, un suport de birou premium pentru telefoane USB Type-C

RECOMANDARE: Freedy, un suport de birou premium pentru telefoane USB Type-C

Vă supun atenției un accesoriu extrem de folositor pentru cei care alternează munca de birou cu deplasările frecvente de scurtă durată. Este vorba despre un suport de birou pentru smartphone, unul care are și rol de încărcător și care permite și conectarea telefonului la computer. Ca de obicei am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect, care au în oferta lor o gamă foarte variată de suporți de birou pentru orice model de smartphone.

Am ales un model dedicat telefoanelor cu USB Type-C, pentru că în această perioadă testez un Sony Xperia XZ1. Și l-am ales pe Freedy, un model premium, realizat din metal, cu un aspect finuț și cu o construcție solidă, care se poate potrivi foarte bine pe orice tip de birou. Trebuie spus că există variantă și pentru telefoanele cu microUSB, dar și pentru dispozitivele Apple.

Așa cum spuneam, avem o construcție metalică, din inox, solidă cu un aspect finuț și cu finisaje care mie îmi aduc aminte de ZenBook-urile de la Asus. Pentru aderență sporită cu orice suprafață, suportul este dotat cu o talpă cauciucată. În plus, construcția de inox îi conferă o greutate care pare să amplifice priza cu biroul și care scade destul de mult șansele unui incident nefericit.

Conectarea la computer se face prin USB, cablul necesar fiind inclus în pachet. Ar fi putut avea o lungime mai mare (cel inclus este de 1,2 metri), însă m-am descurcat fără probleme cu ceea ce am găsit în pachet.

Mufa USB Type-C în care se așează terminalul este prevăzută cu un soi de balama, care permite ajustarea unghiului în care telefonul este sprijinit.

De asemenea, pentru a evita zgârierea telefonului, bara metalică pe care se sprijină spatele telefonului are o protecție cauciucată, care amplifică și priza, astfel încât alunecarea accidentală să fie evitată.

Singurul reproș pe care i-l pot face este lipsa încărcării rapide. Însă fiind vorba despre un accesoriu dedicat biroului, un loc în care utilizatorii petrec destul de mult timp, nu este un minus capital.

Este prima dată când folosesc un astfel de accesoriu și ideea începe să îmi placă tot mai mult. Scap de grija încărcătorului pe care îl tot plimbam între birou și casă și în plus îmi pot orienta telefonul astfel încât să văd toate notificările fără să mai fie nevoie să îl ridic de pe masă. Mai mult, conectarea la PC este acum ceva mai facilă și asta este un câștig. Cred că dacă aveți ocazia, un astfel de accesoriu merită încercat!

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep