HomeFeaturedFocusLenovo K320t, un entry-level cu ecran Full View și sistem dual camera

Lenovo K320t, un entry-level cu ecran Full View și sistem dual camera

Uite că cele mai în vogă găselnițe ale lui 2017 din industria de smartphone, sistemele dual camera și ecranele de tip Full View, cu aspect 18:9 și care se întind pe aproape toată suprafața frontală a dispozitivului, încep să își facă loc încet și în zona de entry. Iar Lenovo K320t, cel mai recent smartphone al producătorului chinez, este încă o dovadă în acest sens. Avem aceste caracteristici la un preț atractiv, așa că merită să ne uităm puțin înspre acest telefon.

K320t este construit în jurul unui display de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli). Chipsetul nu este unul impresionant, un Spreadtrum cu procesor quad-core de 1,3 GHz și pare să fie singurul aspect la care i s-ar putea face reproșuri din punct de vedere tehnic. La nivel de memorii, se disting două variante: una cu 2 GB de RAM și 16 GB de memorie internă și una cu 3 GB de memorie RAM și 32 GB capacitate de stocare internă. Pe partea din spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 8 megapixeli și unul de 2 megapixeli, în timp ce în față, camera frontală este de 8 megapixeli.

Tot pe spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh și un Android 7.1 Nougat completează lista de caracteristici tehnice care merită evidențiate.

Lenovo K320t va fi pus în vânzare săptămâna viitoare, în primă fază pe piața din China, la un preț de aproximativ 155 dolari. Aici este marele său argument și acesta este motivul pentru care cred eu că are ceva șanse de reușită.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep