HomeFeaturedFocusNokia 6 (2018) trece pe la TENAA si isi dezvaluie specificatiile tehnice

Nokia 6 (2018) trece pe la TENAA si isi dezvaluie specificatiile tehnice

Se pare că cei de la HMD Global vor actualiza încet toată seria de terminale, cel mai probabil o dată pe an. Și unul dintre telefoanele care se pregătește de acest lucru este Nokia 6, a cărui versiune actualizată, Nokia 6 (2018) a trecut pe la TENAA pentru a obține certificarea în scopul vânzării pe piața din China, ocazie cu care și-a dezvăluit și bună parte din configurația sa. Nu sunt foarte multe modificări, mai ales la nivel de aspect. Nu apare look-ul modern, cu display alungit, ci s-a optat în continuare pentru un aspect clasic.

Terminalul va fi construit în jurul unui ecran de 5,5 inchi și rezoluție fullHD (1920 x 1080 pixeli), în spatele căruia va ticăi un chipset Qualcomm Snapdragon 630, ajutat de o memorie RAM de 4 GB. La nivel de capacitate internă de stocare, avem două variante, una cu 32 GB și una cu 64 GB. Camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli, în timp ce camera frontală este de 8 megapixeli. Pe spate avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale. Telefonul va avea abilități dual-SIM, prin intermediul unui slot hibrid.

Se pare că nu mai este mult până când îl vom vedea anunțat oficial, moment în care vom afla și detaliile comerciale, esențiale pentru succesul său.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep