HomeFeaturedFocusLG X4+ a fost prezentat oficial in Coreea

LG X4+ a fost prezentat oficial in Coreea

Și nu se știe dacă are și viitor în piețele occidentale, sau va rămâne un produs destinat exclusiv utilizatorilor din țara natală a companiei. În oricare dintre cele două situații, am considerat că terminalul merită câteva secunde din atenția noastră. Așa cum ne-au obișnuit, telefoanele LG din seria X au un argument de vânzare specific. Iar în cazul lui X4+, acesta este reprezentat de certificarea MIL-STD-810G, care îi atestă rezistența la diferite condiții extreme de natură mecanică și fizică.

Dincolo de această certificare avem un entry-level cu o configurație destul de modestă. Un chipset Qualcomm Snapdragon 425 cu procesor quad-core, ajutat de o memorie RAM de 2 GB, pulsează în spatele unui display IPS de 5,3 inchi și rezoluție HD (720p).

O capacitate internă de stocare de 32 GB, un sistem de operare Android 7.0 Nougat, o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, o cameră frontală de 5 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe partea din spate și un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh completează configurația acestui smartphone. Se distinge totuși prezența unui DAC de înaltă fidelitate, ce suportă redarea de fișiere audio de 32 biți și 192 kHz.

Prețul pentru LG X4+ este de aproximativ 280 dolari. Ceea ce sincer să fiu nu îl face foarte atractiv, mai ales pentru cei ce nu caută un telefon rezistent. Utilizatorii dinamici și activi, care își desfășoară activitatea într-un mediu ostil, s-ar putea însă să aprecieze un astfel de terminal.

via TechAndroids

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep