HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Alcatel 5 apar pe pagina Amazon Franta

Cateva detalii despre Alcatel 5 apar pe pagina Amazon Franta

În mod ciudat, este vorba despre un smartphone care va fi prezentat oficial pe 26 februarie, însă care a fost listat (cel puțin pentru o perioadă de timp) pe pagina Amazon Franța. Este numit Alcatel 5 și mă așteptam la o literă în terminația acestui nume. Chiar și așa, fără această terminație, Alcatel 5 îmi cam dă peste cap sistemul de denumiri pe care credeam că îl va folosi compania. Pentru că nu vine cu specificații de top, ba chiar mi se pare că se plasează în partea de jos a categoriei mid-range. Asta bineînțeles dacă informațiile pe care le avem la dispoziție se dovedesc a fi corecte.

Alcatel 5 va fi construit din câte se pare în jurul unui display modern, alungit (aspect 18:9), de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (1440 x 720 pixeli) și al unei platforme cu procesor octa-core. Acesta va fi ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Se mai cunoaște capacitatea acumulatorului, care va fi de 3000 mAh, sistemul de operare – un Android 7.0 Nougat, iar din fotografii vedem pe partea din spate un senzor pentru citirea amprentei digitale. Nu se știu detalii despre camerele foto și s-ar putea ca pe partea din față să avem un sistem dual camera.

Prețul acestui telefon se pare că va fi de aproximativ 230 euro (valabil în Europa), ceea ce nu sună tocmai rău. Să așteptăm totuși un anunț oficial înainte de a ne entusiasma.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep