HomeCloud & MobilityRecomandare ebook gratuit: Designing Distributed Systems

Recomandare ebook gratuit: Designing Distributed Systems

designing

Așa cum v-am obișnuit, vă fac recomandări de cărți gratuite, în format electronic. Azi vă supun atenției cartea ”Designing Distributed Systems: Patterns and pradigms for scalable, reliable services” scrisă de Brendan Burns, Distinguished Engineer at Microsoft, membru în echipa Azure și cofondator al proiectului Kubernetes.

În acest volum o să găsiți o introducere în conceptele sistemelor distribuite, cum se creează și un set de practici plus arhitecturi bazate pe evenimente pentru procesarea și reacționarea în timp real la evenimente.

“Există necesitatea construirii mai multor sisteme distribuite decât numărul de persoane care știu să facă asta. Dezvoltarea și partajarea de șabloane pentru construirea de sisteme distribuite (în special tehnologii precum Kubernetes) permit atât începătorilor cât și celor mai experimentați să creeze și să instaleze rapid sisteme distribuite” — Brendan Burns

Cartea de față poate fi descărcată în regim gratuit pentru o scurt perioadă de timp, așa că vă recomand să vă înscrieți în program și să profitați de ofertă.

Detalii și link-ul de download se găsesc aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep