HomeFeaturedFocusMoto X4 cu memorie RAM de 6 GB a fost lansat oficial

Moto X4 cu memorie RAM de 6 GB a fost lansat oficial

Asta este vestea frumoasă pentru fanii acestui brand și în special ai acestui model, Moto X4. Motorola Mobility a decis să lanseze o versiune mai puternică, una cu mici îmbunătățiri. Vestea mai puțin fericită este dată de disponibilitatea limitată a acestui nou model, care cel puțin deocamdată va fi disponibil doar în India și doar în rețeaua Flipkart. Mă îndoiesc că situația va rămâne așa și că noul model nu va putea fi accesat și de doritorii de pe piețele ceva mai occidentale, însă deocamdată nu există detalii despre intențiile comerciale pe care le are compania mamă, Lenovo, cu acest smartphone.

Dincolo de creșterea cantității de memorie RAM de la 4 GB la 6 GB (capacitatea internă de stocare rămâne de 64 GB), noul model va veni cu Android 8.0 Oreo la pachet. Asta aduce câteva dintre funcțiile software noi implementate de Google în cea mai recentă versiune a sistemului de operare pentru dispozitive mobile, dar și o presupusă creștere a autonomiei.

Noul Moto X4 va fi disponibil începând cu 31 ianuarie, în India, la un preț de aproximativ 390 dolari, preț care cel puțin mie mi se pare ușor exagerat. De mare, ca să nu existe neînțelegeri.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep