HomeFeaturedFocusSharp Aquos S3 prezentat oficial, un Android One entry-level

Sharp Aquos S3 prezentat oficial, un Android One entry-level

Producătorul japonez a listat oficial modelul Aquos S3 și nu este acel terminal mid-range cu aspect modern și interesant, care a leak-uit în ultima vreme și căruia i-a fost atribuit acest nume. Nu! Noul Sharp Aquos S3 este de fapt un entry-level de tip Android One, care se remarcă prin certificări de tip IP68, care îi atestă rezistența la apă și la praf, dar și MIL-STD, pe care a obținut-o după un test de rezistență destul de elaborat.

Telefonul are un display IGZO de 5 inchi și rezoluție fullHD, un aspect clasic, cu proporție 16:9 a ecranului, un chipser Qualcomm Snapdragon 430 asortat cu o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2700 mAh și un conector USB Type-C.

Nu are senzor pentru citirea amprentei digitale și vine cu un preț de aproximativ 300 dolari. Nu este tocmai un entry-level, așa cum l-a catalogat media de specialitate, eu în văd mai degrabă ca pe un mid-range. Însă chiar și așa, prețul mi se pare puțin cam exagerat. Telefonul va fi disponibil în primă fază doar în țara natală, însă de obicei terminalele Sharp au ajuns și pe piețele occidentale.

via Sharp

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep