HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Mix 2S ar putea fi primul smartphone cu chipset Qualcomm...

Xiaomi Mi Mix 2S ar putea fi primul smartphone cu chipset Qualcomm Snapdragon 845

Se pare că producătorul chinez pregătește o versiune nouă pentru Xiaomi Mi Mix 2, una ceva mai puternică. Una care ar putea reprezenta o premieră. Noul Xiaomi Mi Mix 2S, căci acesta va fi numele viitorului terminal de top, ar putea să devină primul smartphone care integrează un chipset Qualcomm Snapdragon 845. O astfel de ispravă le-ar da puțin peste nas celor de la Samsung, care au reușit să dețină pentru o perioadă de timp un monopol asupra vârfului de gamă în materie de chipset-uri de la Qualcomm la acea vreme, modelul Snapdragon 835.

Deși s-a zvonit că scenariul se va repeta cu noul model Snapdragon 845 și cu viitorul flagship, Samsung Galaxy S9, iată că noile informații contrazic aceste zvonuri.

Așa cum o spune și numele ales, Xiaomi Mi Mix 2S nu va fi foarte diferit față de predecesorul său. Schimbarea majoră este dată de noul chipset și probabil că vor exista și alte mici îmbunătățiri. Dar deocamdată nu există detalii, nici măcar la nivel de zvonuri.

În schimb se vehiculează ideea conform căreia Xiaomi vrea să anunțe noul smartphone în a doua jumătate a lunii februarie, tocmai pentru a fura laurii unei premiere de la Samsung. Va fi interesant de văzut care dintre cei doi mari producători se va încununa până la urmă cu acest titlu.

via DroidHolic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep