HomeFeaturedFocusUn review informal al bratarii Microsoft Band 3, ce nu a mai...

Un review informal al bratarii Microsoft Band 3, ce nu a mai vazut lumina zilei

Windows Central a intrat în posesia unui prototip al brățării Microsoft Band 3 – cea care ar fi fost cea mai bună brățară Microsoft, dacă ar fi văzut lumina zilei – și i-a făcut un review informal.

Band 3 ar fi venit cu un nou design, cu un display AMOLED curbat, de generație mai nouă, noi funcționalități, inclusiv protecție la apă, încărcare rapidă, RFID. Doar că odată cu venirea lui Satya Nadella la conducerea Microsoft toate planurile din zona mobile/wearable au luat sfârșit.

Din punct de vedere al specificațiilor tehnice nu sunt foarte multe diferențe față de versiunea precedentă, același set de senzori fiind prezent plus RFID și EKG.

Și design-ul era aproximativ identic cu cel al Band 2:Odată cu protecția la apă Band 3 ar fi primit și trei elemente noi de funcționalitate: posibilitatea de a înregistra efortul fizic pentru înot, o opțiune mai avansată de analiză a stării generale de sănătate (analiza EKG plus nivelul de stres, temperatura corpolui etc.) și suportul pentru RFID.

Toate astea ar fi făcut din Band 3 o brățară de fitness ce ar fi putut avea un cuvânt de spus pe această piață, care din păcate nu reușește să crească așa cum ne-am așteptat. Iar fără un rival capabil să aducă convergența dintre elementele smart watch și brățările de fitness, Apple nu se grăbește să aducă nimic spectaculos.

Alături de încetarea activității pentru Windows 10 Mobile, brățara Band 3 e un alt produs hardware pe care Microsoft pare să îl fi abandonat prea devreme.

Analiza mai detaliată a brățării Band 3 făcută de Windows Central poate fi citită aici.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep